Chapter 4 тимот за односи со јавноста во Македонија, како и Европа, нуди значајна комуникациска поддршка во работните активности и целите на клиентите: застапување на нивните интереси на пазарот и помагање другите да ги видат и слушнат на вистинскиот начин. Преку консалтинг, стратешки пристап во планирањето на комуникацијата, практична и креативна реализација, аналитика и евалуација, сме партнер со водечките компании во Македонија и создаваме сојузници меѓу менаџментот на тимовите, брендовите, производите и...Прочитај повеќе

  • Partner
    Размислувањето и делувањето како мрежа е клуч за успех. Ова се однесува на нас и на нашите клиенти. Од самиот почеток, Чептер 4 инвестира во развојот на...
Medco prescription drug liste http://apotekudenrecept.com/ problemer med universel sundhedspleje