KEY COMPETENCES

Клучни активности

Растечките предизвици на нашите клиенти не инспирираа да бараме нови решенија во сите комуникациски области. Се потпираме на искуството на нашите вработени, know-how од нашите партнери и љубопитноста која води напред кон константно ширење на нашите видици. 

Деловно Советување

 • Менаџмент Советување
 • Проектно менаџирање
 • B2B и B2C Советување 
 • Финансиски ПР и Инвестициско Советување
 • IPO Советување
 • Менаџмент на позиционирање на продукти
 • Извозни стратегии

Дигитални комуникации

 • Дигитални комуникации и советување
 • Дигитално истражување и Аналитика
 • Дигитален Маркетинг
 • Социјални Медиуми и менаџмент на онлајн заедница 
 • Блогови и Содржински Платформи 

Корпоративни и кризни комуникации

 • Стратешко планирање на комуникации и советување 
 • Менаџмент на Репутација 
 • Кризна и комуникација на промена 
 • Односи со медиуми 
 • B2B Комуникации
 • Односи со локалната заедница 
 • Внатрешни комуникации 
 • Комуникациски тренинг и обуки
 • Општествено одговорни Активности
 • Менаџирање на настани

Односи со Владини и Државни институции

 • Регулаторни, Економски и Политички увиди 
 • Социјални и Политички уредувања 
 • Советувања за јавни политики
 • Владини односи
 • Односи со државни институции
 • Поддршка при настапување на тендери

Маркетинг Комуникации Консалтинг

 • Стратегии за влез на пазар 
 • Брендирање и позиционирање
 • Маркетинг на односи со Клиенти 
 • Мултикултурен Маркетинг 
 • Водење на кампањи од почеток
 • Позиционирање на конкуренција
Medco prescription drug liste http://apotekudenrecept.com/ problemer med universel sundhedspleje