Тим

М-р Тодор Стојчевски  – Партнер и извршен директор на Chapter 4 Македонија

Игор Николоски - Партнер и менаџер за развој на нови бизниси 

М-р Неда Аницин Темелковска – ПР менаџер

Марина Маленко Дамјановска – ПР менаџер

Васка Атанасова - ПР менаџер

Medco prescription drug liste http://apotekudenrecept.com/ problemer med universel sundhedspleje