Skip to main content

За нас

Креираме влијание:
од 2011 година

Ние не сме обична агенција. Затоа што секогаш сме во движење. Насочени сме кон целите, инспирирани сме, мотивирани сме. Поврзани сме во целиот регион и сме зависни од создавање влијание. За нас, за нашите клиенти, за нивните деловни активности и за нивната кауза.

Неколку факти:

  • Седиште во Виена
  • 10 канцеларии во регионот на Југо-Источна Европа (+ глобален пристап преку BCW)
  • 80+ консултанти во светот
  • Експертиза за менаџирање меѓународни проекти
  • Односи со јавност, бизнис и маркетинг консалтинг, јавни работи
  • Comms Innovation Lab за развој на комуникациски алатки базирани на технологија

Запознајте го нашиот тим

Експерт за социјални медиуми
Партнер и извршен директор на Чептер 4 Македонија
Mенаџер за односи со јавност
CEO Chapter 4 Group
Managing Partner Chapter 4 Group
Managing Director Chapter 4 Serbia
Executive Director Chapter 4 Serbia
Managing Director Chapter 4 Bosnia & Herzegovina
Managing Director Chapter 4 Romania
Managing Director Chapter 4 Bulgaria
Leader Chapter 4 Croatia
Leader Chapter 4 Hungary
Managing Director Chapter 4 Slovakia

Чептер 4 канцеларии

austria
Чептер 4 Австрија
Чептер 4 Австрија
atatchapter4 [dot] eu
hungary
Чептер 4 Унгарија
Чептер 4 Унгарија
huatchapter4 [dot] eu
romania
Чептер 4 Романија
Чептер 4 Романија
roatchapter4 [dot] eu
serbia
Чептер 4 Србија
Чептер 4 Србија
srbatchapter4 [dot] at
bih
Чептер 4 БИХ
Чептер 4 БИХ
bihatchapter4 [dot] eu
bulgaria
Чептер 4 Бугарија
Чептер 4 Бугарија
bgatchapter4 [dot] eu
north macedonia
Чептер 4 Македонија
Чептер 4 Македонија
mkatchapter4 [dot] eu
kosovo
Чептер 4 Косово
Чептер 4 Косово
ksatchapter4 [dot] eu
Zagreb Croatia
Чептер 4 Хрватска
Чептер 4 Хрватска
hratchapter4 [dot] eu
slovakia
Чептер 4 Словачка
Чептер 4 Словачка
skatchapter4 [dot] eu